Dissabte, 27 d'abril de 2024

El Vilafranca comença l’any amb un empat insuficient contra el Mollerussa (2-2)

Aumatell obria la llauna, però el Mollerussa marxava guanyant al descans. A 10 minuts pel final, golàs d’Eric Ruiz, per salvar un punt.

El FC Vilafranca comença un 2024 en el qual lluitarà per signar la permanència a la Tercera RFEF. L’any s’estrenava amb duel contra el Mollerussa, rival directe a la classificació, i es saldava amb empat a 2.

El Vilafranca va sortir bé al partit, capitalitzant la major part de les ocasions, però sense arribar a incomodar del tot el porter rival. No va ser fins el 35, en jugada d’estratègia, que Aumatell avançava els penedesencs, rematant amb el pit.

Una alegria que va durar escassos segons. Només treure de centre, Lamin empatava pel Mollerussa, guanyant l’esquena a la defensa amb massa facilitat.

I al 45, unes mans dins l’àrea es convertien en l’1-2. Soldevila no fallava des dels 11 metres.

Al segon temps el Vilafranca va seguir insistint a la porteria rival. No va ser fins les acaballes que el degà va aconseguir l’empat definitiu. Eric Ruiz des de casa seva sorprenia a tots, per situar el 2-2.

L’equip deixa escapar dos punts que haguéssin servit per distanciar-se del descens. El Mollerussa, immediat perseguidor, i instal·lat en zona vermella es manté a un punt dels penedesencs, que són 15ens amb 15 punts.

Aquest diumenge a les 16:30h els de Santi Triguero visiten el camp del segon classificat, l’Olot. Ara mateix queden dues jornades per tancar la primera volta.