Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El punt d’assessorament energètic de l’Ajuntament de Vilafranca, molt ben valorat pels usuaris

El punt d’assessorament energètic de l’Ajuntament de Vilafranca, molt ben valorat pels usuaris

El setembre de 2022, l’Ajuntament de Vilafranca va posar en marxa un punt d’assessorament energètic personalitzat amb l’objectiu d’ajudar la ciutadania en temes de contractació dels subministraments

Des d’aleshores, més de 80 persones han fet ús d’aquest servei, i en l’enquesta de valoració, el 95% de les respostes valoren amb un 5 sobre 5 l’assessorament rebut.

Alguns dels serveis que s’ofereixen en aquest punt informatiu són la interpretació de factures energètiques, informació sobre tarifes, possibilitats d’optimització de potències contractades i sol·licitud del bo social. La informació sobre mesures que milloren l’eficiència energètica i el confort a la llar a través de pautes de comportament que permeten estalviar energia a la llar. La informació respecte a la implementació de les energies renovables a les llars, com ara instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum individual o col·lectiu, així com assessorament sobre els permisos i tràmits relacionats. I finalment la informació sobre les subvencions i ajuts existents relacionades amb instal·lacions d’energia renovable (bonificacions de tributs municipals com ara l’IBI) i l’eficiència energètica a la llar.

El punt d’assessorament energètic fa atenció presencial els dilluns, amb cita prèvia, de les 11 a les 14h, i es pot sol·licitar a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: