Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Vilafranca es compromet a reduir les emissions de CO2 a la vila

També explica que cal reaprofitar les aigües depurades per recuperar aquïfers

El candidat de Junts a Vilafranca, Aureli Ruiz, acompanyat de membres de la llista del partit a la vila ha volgut explicar alguns dels eixos principals en temes d’acció climàtica que proposen per els propres 4 anys. En el marc de sequera actual, Ruiz ha volgut remarcar que cal ampliar la inversió per millorar la xarxa pública d’aigua i evitar al màxim les pèrdues; però també ha comentat que cal anar més enllà i poder reaprofitar les aigües de l’estació depuradora de Vilafranca per poder recuperar els aqüífers.

En la mateixa direcció de l’acció climàtica, des de Junts aposten per avançar en la reducció de les emissions de CO2, que volen sigui del 50% en els propers 4 anys. Per fer-ho incentivaran ajuts a la ciutadania per fer accions a favor de l’eficiència energètica. També es vol apostar per una ciutat més verda potenciant els espais verds, mantenint camins i rieres i altres espais naturals al vontant de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: