Dissabte, 27 d'abril de 2024

El FC Vilafranca tanca la primera volta en descens després d’empatar contra el Prat (1-1)

Després d’un gol de Toro als quatre minuts, l’equip va perdonar davant el Prat, que va acabar fer l’empat passada mitja hora.

El FC Vilafranca es troba a un punt de la permanència a Tercera RFEF. L’equip empatava a 1 davant el Prat, en l’últim partit de la primera volta de lliga. Empat insuficient a efectes classificatoris, però partit que torna a deixar bon gust boca. L’equip sembla en línia ascendent, tot i que de moment la victòria no arriba.

Començava el partit de cara, amb el gol de David Toro als 4 minuts de joc. Semblava que era el dia pel Vilafranca, que va tenir ocasions clares per ampliar la renda. Novament Toro, de falta, i també Genís, que enviava la pilota al pal.

Però el gol d’avantatge donava vida al Prat, que passada la mitja hora empatava. Torres feia l’1-1.

El marcador ja no es mouria en un segon temps, en què el Prat va acostar-se amb més perill a la porteria de Varo, salvant-se fins i tot del segon gol visitant, al minut 70.

El Vilafranca, ocupa la primera de les tres posicions de descens. És 16è, amb 16 punts, a un de la salvació, que marca el Girona B. Aquest diumenge, les 12:30, en directe per Penedès TV des del Municipal, partit contra la Rapitenca, actual penúltim classificat.