Dissabte, 27 d'abril de 2024

El FC Vilafranca cau a Olot i torna a posicions de descens

Els de Santi Triguero van començar per davant al marcador però l’Olot remuntava al segon temps.

El FC Vilafranca va posar en problemes a l’Olot però va acabar perdent per 3-2. Novena derrota del curs pels de Santi Triguero, que tanquen la jornada 16ens, ocupant la primera de les posicions de descens.

Partit més que digne dels penedesencs, competint de tu a tu contra un dels candidats a l’ascens, actual segon classificat.

Arnau Cañas avançava el Vilafranca als 37 minuts. L’alegria durava només un minut, el que va trigar Marc Mas en empatar.

Gols de Perone als 54 i un altre de Mas al 57, posaven dos de diferència. Alex Frutos tornava a posar el Vilafranca al partit anotant el 3-2, però tot i la insistència, els penedesencs no van trobar la manera de rascar l’empat.

Ara el Vilafranca jugarà dos partits seguits al Municipal. El primer serà aquest diumenge, a les 12h, contra el Prat.