Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen els talls de la R4 Vilafranca-Sant Vicenç de Calders

Els usuaris de Renfe s’han trobat amb la sorpresa que a Vilafranca s’acabava el trajecte sud en tren i havien d’agafar un autobús.

El tram Sant Vicenç de Calders-Vilafranca de l’R4 està tallat la major part del dia des d’aquest dilluns i fins el 16 d’agost per obres del Corredor Mediterrani.

La implantació del tercer carril entre Sant Vicenç i Vilafranca, permetrà dotar les vies d’ample estàndard, actuant sobre el trajecte i les estacions d’El Vendrell, L’Arboç i Els Monjos.

La circulació ferroviària entre Sant Vicenç de Calders i Vilafranca no funciona els dies feiners de vuit del matí a set de la tarda, i entre dos quarts de deu i dos quarts d’onze de la nit.

Els usuaris que han pujat al tren avui s’han trobat amb la sorpresa que en arribar a Vilafranca els avisaven d’aquesta circumstància.

Renfe estableix en aquest període un pla alternatiu de transport per carretera entre Sant Vicenç i Vilafranca per garantir la mobilitat dels usuaris de la línia R4 de Rodalies.

El fet d’haver d’anar de l’estació de tren a la d’autobusos suposa un problema afegit a les persones grans com la Rosa Pairet.

Els caps de setmana i festius es manté el servei ferroviari habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: