Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’edició 2023 de l’H2Oci acaba amb una vintena d’activitats realitzades

Com cada estiu des de l’any 2014, l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat un programa d’activitats per dinamitzar les tardes d’estiu a les piscines exteriors del Complex Aquàtic.

Enguany, s’han realitzat activitats diverses com un bateig de submarinisme, teles acrobàtiques, tallers de màgia, contacontes o paddlesurf i també s’han inclòs algunes novetats, com la tirada de bitlles catalanes. Precisament, ahir dimecres es desenvolupava aquesta activitat tradicional, tal com explicava Eva Ruiz, coordinadora de l’H2Oci.

Enguany, s’han volgut combinar activitats molt diverses, com les aquàtiques, les educatives o les més familiars. La programació ha omplert de lleure i oci les piscines vilafranquines des del passat dilluns 26 de juny, i, en general, les activitats han presentat una bona afluència de participants.

L’H2Oci clourà, doncs, demà divendres l’edició 2023 amb una gran cloenda musical i una festa de l’escuma a 2/4 de sis de la tarda a les mateixes piscines del Complex Aquàtic.

De cara a l’any vinent, la intenció és continuar realitzant el certamen d’activitats, amb algunes novetats que ja s’estan ideant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: