Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

17 propostes conformen la programació d’arts visuals a Vilafranca entre gener i juliol

A tall de resum en xifres del 2023, el servei de Cultura va programar un total de vint projectes d’arts visuals. El còmput total de visitants va ser de 25.449 persones.

Aquesta setmana s’ha presentat a la sala dels Trinitaris el programa d’Arts Visuals del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca pel període de gener a juliol de 2024 als diferents espais municipals expositius.

Seran en total 17 propostes expositives que estaran repartides entre els espais de la Capella de Sant Joan, la Sala dels Trinitaris, el Claustre de Sant Francesc i l’Escorxador. El programa inclou exposicions de diferents disciplines com pintura, fotografia, gravat, instal·lacions o vídeo art i proposa tant exposicions individuals com col·lectives, amb una especial cura cap als artistes i creadors professionals que viuen i treballen al Penedès.

La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, destacava la bona resposta que obté any rere any la programació d’arts visuals i el caràcter de capitalitat que assumeix Vilafranca donant continuïtat a aquesta oferta.

Dalmau també posava l’accent en el servei de mediació artística i les visites guiades que s’han fet per a escoles i instituts, així com per a determinats col·lectius.

Durant la propera temporada, dins la programació estable de les arts contemporànies també hi tenen cabuda artistes vinguts d’altres països i que s’han adreçat a les sales municipals per tal de mostrar el seu treball. També destaca la vinculació del Programa d’Arts Visuals amb altres esdeveniments de la ciutat com el Festival Vilapensa, el Festival Vijazz o el Festival EVA i entitats com Cineclub Vilafranca, així com els instituts Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: