Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La rambla de Nostra Senyora torna a acollir la Fira de Sant Llúcia

En l’àmbit de l’activitat comercial vinculada a les festes nadalenques a Vilafranca aquest dimarts a la tarda obria portes la Fira de Santa Llúcia.

Una fira on es poden trobar un bon nombre de parades de venda d’objectes nadalencs de tot tipus, ornamentals, florals, o per al pessebre. També s’hi poden trobar parades d’artesania diversa, de joguines de fusta, joieria, bijuteria, tot tipus d’ornamentació artesanal, articles personalitzats, i també d’alimentació.
La Fira de Santa Llúcia torna a comptar amb el Despatx de la Maricartes i la bústia reial. Aquest espai es podrà veure cada dia de la fira i qui vulgui s’hi pot fer una foto. La Maricartes hi era present aquest dimarts. Als nens i nenes només els demana dues coses a l’hora d’escriure les cartes.

La Maricartes tornarà a la Fira de Santa Llúcia el dia 17 de desembre per la tarda.
La fira estarà oberta fins al 23 de desembre, cada dia de 10 del matí a les vuit del vespre, de dilluns a divendres i els dissabtes i festius fins a dos quarts de niu. Hi ha actuacions musicals i diàriament s’ofereixen els tradicionals tallers nadalencs gratuïts per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: