Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els paradistes de la Fira de Santa Llúcia en fan un balanç positiu malgrat les circumstàncies

S’acosten les festes de Nadal, i la millora de la situació sanitària ha permès finalment que es puguin celebrar les fires o mercats de Nadal amb un format i unes mesures adaptades a la normativa.

La primera ha estat la de Santa Llúcia, que a Vilafranca ha tingut lloc des del dia 4 de desembre i fins aquest diumenge, amb un nou emplaçament a la plaça Jaume I.
El balanç final que en fan els paradistes que vàrem consultar aquest diumenge és positiu.

Els paradistes de la fira de Santa Llúcia consideren que la gent té moltes ganes de celebrar el Nadal, especialment per la canalla que enguany ha viscut un any molt complicat. Entra d’altres productes que es posaven a la venda no hi podien faltar les figures i ornaments del pessebre. Les clàssiques continuen sent les protagonistes.

A la fira s’hi podien trobar parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, avets, tot tipus de decoració nadalenca, llaminadures i parades d’artesania.
Enguany no hi havia tallers ni actuacions musicals però destacava una il·luminació especial de Nadal de la basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: