Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de Santa Llúcia recupera l’espai de Jaume I i es fa amb control d’accés i d’aforament

Destaca com a novetat la il·luminació de la basílica de Santa Maria, on s’hi projecten elements nadalencs que aniran canviant al llarg de tot el Nadal. La fira estarà oberts fins el 13 de desembre

Divendres es va inaugurar la Fira de Santa Llúcia de Vilafranca amb unes 14 parades de decoració i productes nadalencs. Enguany, després de molts anys, s’ha tornat a ubicar a l’espai entre la plaça Santa Maria i la plaça Jaume I. La situació sanitària ha generat, tal i com apunta el regidor de promoció econòmica Joan Manel Monfort, que els espais per aquest tipus d’activitats hagin de ser més amplis. També el fet que la Rambla Nostra Senyora, on s’ubicava la fira fins ara, s’utilitzi per dotar de més espai a les terrasses dels bars. Monfort també explica que s’havien plantejat la no celebració de la Fira de Santa Llúcia. Finalment s’ha tirat endavant amb un canvi d’emplaçament, amb control d’accés i amb un màxim del 30% d’aforament.

Enguany no hi ha els tradicionals tallers de Santa Llúcia ni les actuacions musicals però la zona està ambientada amb una il·luminació especial de Nadal. Destaca com a novetat la il·luminació de la basílica de Santa Maria, on s’hi projecten elements nadalencs que aniran canviant al llarg de tot el Nadal. El mercat nadalenc obre de 10 a 20h de dilluns a dijous, i fins a les 20.30h divendres, caps de setmana i festius. La fira estarà en funcionament fins el 13 de desembre, dia de Santa Llúcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: