Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau acull tallers relacionats amb l’orígen dels aliments

El cicle d’activitats pretén reflexionar i actuar sobre el cost energètic de l’actual sistema alimentari posant èmfasi en la dependència energètica basada en combustibles fòssils.

En el marc de les activitats de tardor de l’espai jove La Nau acull tallers relacionats amb l’orígen del que mengem. A principis de desembre es va dur a terme un taller de Guerrilla verda per fer bomes de llavors.

Amb aquesta activitat, els joves es van introduir a la tècnica de reforestació iniciada per Fukuoka. A partir d’argila, humus i llavors crearem petits dispositius per regenerar el sòl i crear vida.

El cicle d’activitats pretén reflexionar i actuar sobre el cost energètic de l’actual sistema alimentari posant èmfasi en la dependència energètica basada en combustibles fòssils. Sota el títol D’on ve el que mengem, el dia 15 i 22 de desembre es faran dos tallers gratuits més a l’espai jove La Nau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: