Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La doctora Olga Farré ha estat nomenada nova gerent del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf

Farré agafa el relleu del doctor Josep Lluís Ibáñez, que es jubila.

Olga Farré és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Medicina Intensiva. Compta també amb titulació específica en Gestió de Centres Sanitaris acreditada per la Universitat de Barcelona i ha realitzat programes específics en Lideratge d’equips i Finances a Esade. Es va incorporar a l’antic Consorci Sanitari del Garraf l’any 2014 com a metge de la Unitat de Medicina Intensiva. Durant tots aquests anys i fins a l’actualitat, ha ocupat diferents càrrecs directius. L’any 2021 va ocupar el càrrec de directora d’Operacions Assistencials del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf.
Farré agafa el relleu del doctor Josep Lluís Ibáñez, que el 2015 va ser nomenat gerent del Consorci de l’Alt Penedès, i des del 2019 del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf.
Actualment el Consorci es troba en ple creixement i amb la mirada posada en el futur. Ha signat un conveni d’hospital associat a la Universitat de Barcelona i ha creat un conveni de col·laboració amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili. A més s’ha aprovat un acord de govern de la Generalitat per realitzar inversions per valor de 42 milions d’euros i millorar així les infraestructures i serveis de tots els centre del Consorci.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: