Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lliurats eI Premis Torres & Earth per distingir accions contra l’emergència climàtica

Lliurats eI Premis Torres & Earth per distingir accions contra l’emergència climàtica

Els guardons de Família Torres reconeixen cada any el compromís de proveïdors, territoris i comunicadors davant l’emergència climàtica

Família Torres ha atorgat aquesta setmana els Premis Torres & Earth, que reconeixen cada any el compromís de proveïdors, territoris i comunicadors davant l’emergència climàtica.

Els proveïdors premiats en els VII Premis Torres & Earth pertanyen a tota la cadena de valor del celler: el proveïdor de raïm Eusebio Caballero per millorar la gestió del reg a les seves vinyes ecològiques gràcies a la construcció d’una bassa d’aigües pluvials; el proveïdor de brandi Alvinesa Natural Ingredients per ser un exemple d’economia circular i transformar el 100% de les matèries primeres en productes de consum; i el fabricant d’ampolles de vidre Vidrala per la seva estratègia de reducció d’emissions de CO2 que passa per augmentar el percentatge de vidre reutilitzat.

Família Torres també ha distingit el seu proveïdor de serveis logístics, A. Plazas, una empresa familiar de Sant Sadurní d’Anoia, que aposta per vehicles d’última generació i baix consum i per l’autoconsum energètic.

El premi Torres & Earth al territori sostenible ha recaigut en la capital sueca Estocolm, considerada una de les ciutats més sostenibles del món.

Finalment, la reconeguda crítica de vins britànica i Master of Wine, Jancis Robinson, ha estat reconeguda amb el Premi a la divulgació i conscienciació sobre l’emergència climàtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: