Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Penedès Verd (CEP) i la Fundació Kilian Jornet s’alien per conscienciar sobre la sostenibilitat

Penedès Verd (CEP) i la Fundació Kilian Jornet s’alien per conscienciar sobre la sostenibilitat

Aquest 2024, el Centre Excursionista del Penedès, a través de la secció Penedès Verd engegarà un projecte que pretén posar sobre la taula la situació d’emergència climàtica des de la pedagogia.

Sota el nom ‘Sostenibilitat, educació i esport en el medi ambient com a projecció del territori – Penedès Verd’, el projecte té la intenció de conscienciar sobre la sostenibilitat a la comarca.
La secció Penedès Verd del CEP ha buscat la implicació de la Fundació Kilian Jornet i l’empresa Grup Carles per tirar endavant tres iniciatives amb l’objectiu comú d’educar.

En primer lloc, es farà la presentació del projecte amb una posterior taula rodona sobre sostenibilitat al territori. Serà el divendres 19 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, al local del CEP. En segon lloc es crearà una unitat didàctica a les escoles per conscienciar les generacions més joves sobre la importància de preservar el medi ambient i la natura que ens envolta. Finalment, s’organitzarà una jornada de recollida de residus oberta al públic que es durà a terme el dia 12 de maig. El camp d’actuació està pendent de determinar segons els estudis que es facin i els punts més conflictius que s’identifiquin.

El projecte compta amb el suport de la Fundació Pinnae i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: