Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els equips tècnics d’Educació, l’OME i l’Escola d’Enoturisme es traslladen al pg. Rafael Soler

El canvi d’ubicació respon a la necessitat d’ampliació dels ensenyaments del grau en Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili.

Des de la setmana passada els equips tècnics del Servei d’Educació de l’Oficina Municipal d’Escolarització i de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya s’han traslladat des de l’edifici de l’Enològica a locals de la planta baixa del passeig Rafael Soler, 5-6.

El canvi d’ubicació respon a la necessitat d’ampliació dels ensenyaments del grau en Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, que es troben ubicats a l’edifici de l’Enològica, on fins ara hi havia tots aquests serveis. L’Enològica continuarà acollint també les formacions de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, que només ha desplaçat el seu equip tècnic al nou emplaçament.

Les noves oficines es troben ubicades en un local de planta baixa amb accés directe des del carrer i accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: