Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’eurodiputada Clara Ponsatí presenta a Vilafranca ‘Molts i ningú’, un relat polític i personal

A més de la presentació, també s’ha fet una conferència col·loqui junt amb el públic assistent

L’eurodiputada Clara Ponsatí ha presentat al Vinseum el seu llibre ‘Molts i ningú. Embastat de memòries i altres històries’, en un acte organitzat pels membres de l’ANC de Vilafranca.

Segons Ponsatí, el llibre tracta de la seva experiència política i personal com a consellera d’ensenyament al govern de la Generalitat president per Carles Puigdemont fins als fets de l’1 d’octubre de 2017. Un relat que també lliga amb els seus orígens i arrels familiars.

Durant la presentació també s’ha fet una conferència col·loqui juntament amb el públic assistent, on s’han tractat temes com el futur del moviment independentista, la recent investidura de Pedro Sánchez amb el suport i la llei d’amnistia, pendent de validar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: