Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Art Arsenal organitza la Festa de la Joia, coincidint amb la festivitat de Sant Eloi

L’Arsenal torna a organitzar aquesta jornada que vol fer visible el treball que fan els alumnes del cicle de joieria, i sumar-hi també altres propostes creatives dels joves que estudien a l’escola.

Des de l’escola d’Art Arsenal treballen activament per fomentar la presència de la joieria a Vilafranca. És per això que, al llarg dels anys, han organitzat la celebració joiera amb motiu de sant Eloi.

Així, aquest proper divendres 1 de desembre han preparat la Festa de la Joia, que tindrà lloc al Claustre dels Trinitaris a partir de 2/4 de 6 de la tarda i fins a les 9 de la nit. Es podrà gaudir de diverses activitats, incloent-hi un mercat de joieria d’autor a càrrec de joieres i joiers professionals, els quals són exalumnes de l’Arsenal.

També hi haurà una desfilada de peces creades pels alumnes dels graus mitjà i superior de joieria artística. A més, estudiants d’altres especialitats també presentaran les seves intervencions sobre el cos, desenvolupades per l’alumnat de primer curs de grau superior dins del projecte ‘Hàbits’.

Finalment, un jurat professional seleccionarà, entre les obres presentades pels exalumnes, la peça que l’Ajuntament de Vilafranca adquirirà per ampliar la seva col·lecció de joieria contemporània, una col·lecció que es va iniciar l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: