Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els projectes audiovisual i editorial del ‘Brot Jove’ ja són una realitat

Penedès Televisió emet els dimarts i divendres els capítols audiovisuals que recullen el treball fet per alumnes d’Instituts, de l’Arsenal i Escola Municipal de Música sobre els textos proposats.

Dimarts es feia a la Llibreria l’Odissea la presentació d’aquesta proposta. Carmel Carrillo, des de l’Odissea, recordava que la idea principal continua sent la promoció de la lectura com ja va ser-ho l’edició del Brot que es va fer l’any 2019. En aquesta ocasió s’ha adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys, als quals s’ha fet arribar un seguit de textos que han hagut de llegir i treballar a l’aula.

El realitzador Pep Puig ha estat l’encarregat de la part audiovisual del projecte, que ha consistit en recollir en vídeos d’uns 15 minuts sobre un mateix text el treball que han fet els alumnes de diferents instituts, amb la composició musical que n’han fet alumnes de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet, i les il·lustracions d’alumnes de l’Escola d’Art Arsenal.

Des de l’Arsenal, el seu cap d’estudis Ferran Bohé destacava la implicació dels alumnes, en les il·lustracions i el disseny i maquetació del llibre.
Des de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet, el cap d’estudis Carles Sanz comentava que la col·laboració havia estat molt interessant i vinculada directament al programa de nivell avançat de l’Escola.

El Brot Jove ha estat possible també gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilafranca, representat en aquest acte per el regidor de Cultura Ricard Rafecas; i tots els capítols es podran veure a través de Penedès Televisió.

Des d’aquesta setmana s’emeten tots els dimarts a 2/4 de 4 de la tarda i a 2/4 de 12 de la nit, i en reposició els divendres a 3/4 de 3, 3/4 de 7 de la tarda, i 3/4 d’11 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: