Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els infants participants al Vilaestiueja pinten el mur del passatge Alcover

El taller de pintura estava impartit per membre de l’Escola d’Art Arsenal

Aquest dilluns tenia lloc una nova activitat per a nens i nenes emmarcada dins del cicle Vilaestiueja. Consistia en un taller de pintura mural impartit per membres de l’Escola d’Art Arsenal i en el que els infants participants contribuïen a pintar uns dibuixos de caire esportiu al mur del passatge Alcover que dóna precisament a la pista del Casal de Bàsquet. Des de primera hora de la tarda es van aplegar desenes d’infants acompanyats dels seus pares i mares per a participar del taller. Totes les activitats del Vilaestiueja són gratuïtes però s’ha de fer una reserva prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: