Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’alerta per fortes ventades s’estén a tot el cap de setmana

L’alerta per fortes ventades s’estén a tot el cap de setmana

Les ventades duraran fins al migdia de diumenge i podran assolir ratxes superiors a 72 km/h a diversos territoris

Protecció Civil de la Generalitat manté activada l’Alerta del Pla Especial d’Emergències per Risc de Vent a Catalunya VENTCAT per la previsió de ratxes fortes a diversos territoris de Catalunya, i manté la Prealerta del Pla territorial de protecció civil de Catalunya PROCICAT per fort onatge a tot el litoral.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, l’episodi de vent es manté durant el dia d’avui a la nostra comarca. A la matinada es reduirà la força del vent i a partir de demà al migdia es reforçarà a cotes altes del Pirineu i Prepirineu i la zona de la serralada Transversal. L’episodi durarà fins al migdia de diumenge on bufarà a la zona del litoral i prelitoral central.

Protecció Civil recorda que cal extremar especialment les precaucions en la conducció i també en totes les activitats que es realitzin a l’aire lliure, evitant sobretot les zones boscoses on podrien caure branques o arbres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: