Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupament Escolta dona el tret de sortida als actes del seu 60è aniversari

Les activitats inclouen una jornada conjunta amb el GEP, un cap de setmana a una casa de colònies, un dinar obert a tothom i una exposició

L’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix va dur a terme dissabte una activitat de reforestació forestal a l’entorn de la riera de Llitrà, on van plantar 60 arbres per iniciar als actes de celebració dels primers 60 anys de l’entitat.

La plantada era, doncs, el primer acte de tot un seguit d’activitats que es duran a terme durant els propers mesos, destacant una de ben especial que celebraran de forma conjunta amb el GEP el 15 de juny.

La programació també inclou un cap de setmana a una casa de colònies, un dinar obert a tothom i una exposició. Ara mateix L’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix compta amb un total de 120 infants i joves i fan una crida a possibles caps per dinamitzar els grups.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: