Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana implementar un Servei d’Intervenció per la violència masclista a l’Alt Penedès

La formació de l’esquerra independentista ha presentat una bateria de propostes dedicades a feminisme i al col·lectiu LGTBI+ per la moció del Ple de Novembre a l’Ajuntament de Vilafranca

La CUP ha explicat de manera detallada aquest dilluns la moció que presentarà al Ple de Novembre a l’Ajuntament de Vilafranca. Una bateria de propostes que giren al voltant del 25N i l’ampliació dels serveis d’igualtat.

En la roda de premsa, la portaveu del partit, Marta Soler, ha anunciat d’inici la ferma voluntat de demanar al Departament d’Igualtat i Feminismes la implementació d’un Servei d’Intervenció Especialitzada a l’Alt Penedès, amb l’objectiu d’ajudar i assessorar no sols a les dones víctimes de violència de gènere, sinó que també als seus fills i filles.

D’altra banda, la formació de l’esquerra independentista també aposta per repensar l’espai de l’actual servei d’Igualtat, el qual no ofereix, segons Marta Soler, una primera visió amable, i demana instaurar-hi altres serveis com un centre per les masculinitats diverses i un observatori de les igualtats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: