Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els claustres dels Trinitaris i Sant Francesc acullen exposicions sobre Lesley Yendell

Els claustres dels Trinitaris i Sant Francesc acullen exposicions sobre Lesley Yendell

Divendres 17 de novembre a les 19h, la Sala dels Trinitaris serà el punt de trobada de l’acte inaugural de WIP-Work in Progress

El programa d’Arts Visuals del Servei de Culturaclou la seva programació estable d’art contemporani amb un complet homenatge a l’artista anglesa resident al Penedès, Lesley Yendell. Aquest divendres 17 de novembre s’inauguren dos projectes centrats en l’obra i figura artístiques de Yendell: WIP-Work In Progress a la Sala i Claustre dels Trinitaris i Raíces Profundas,Lesley Yendell fotografiada per Consuelo Bautista al Claustre de Sant Francesc.

Divendres 17 de novembre a les 19h, la Sala dels Trinitaris serà el punt de trobada de l’acte inaugural de WIP-Work in Progress. Allà es donarà la benvinguda a les persones assistents amb parlament de la regidora de Cultura, Àngels Dalmau, i del comissariat de l’exposició Denys Blaker, Lucho Hermosilla i Juliette Murphy. Tot seguit es proposa un recorregut fins al Claustre de Sant Francesc per visitar l’exposició Raíces Profundas i, finalment, al Claustre dels Trinitaris, es clourà l’acte amb la performance Sonant a Lesley, a càrrec de les artistes Anna Subirana i Ilona Scneider.

El diumenge 26 de novembre a les 12 del migdia està programada una visita comentada per a públic adult i el diumenge 3 de novembrea a la mateixa hora per a públic familiar. WIP-Work in Progress es podrà visitar a la Sala i Claustre dels Trinitaris de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h.

‘Raíces profundas’ al Claustre de Sant Francesc de dimecres a divendres de 16 a 19h, i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: