Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca marxen dijous a Mèxic on actuaran en indrets emblemàtics

La intenció és fer castells de 8 en diferents zones conegudes de la zona de Ciutat de Mèxic

A finals d’aquesta setmana els Castellers de Vilafranca viatgen a Mèxic, per actuar en alguns dels indrets més emblemàtics de la zona de Ciutat de Mèxic i els estats més propers. Entre dijous i divendres, hi viatjaran un total de 200 castellers i castelleres amb la intenció de fer-hi castells de 8.

La primera actuació serà dissabte a les caves Freixenet i diumenge actuaran a l’Ángel de la Independencia i, a la tarda, al Monumento de la Revolución. Dilluns es desplaçaran fins Teotihuacan, on actuaran a les conegudes piràmides de la zona. Dimarts es desplaçaran al Parque del Bicentenario i, a la tarda, a la Plaza de la Constitución, coneguda com a Zócalo, que és la més gran del món. Dimecres seran a Cholula de Rivadavi i divendres al Hospital Español. Amb aquest viatge a Mèxic, els Castellers de Vilafranca refermen la seva aposta de divulgació del fet casteller i de la cultura catalana arreu del món.

Finalment els verds han comentat que ja han posat al a venda la loteria de la colla i que enguany juguen a la Grossa de la Dooble, on a cada bitllet hi ha un numero individual (el de la Grossa) i un de comú (el de la Dooble).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: