Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Cabanyes acollirà el pròxim 11 de maig la primera edició del Festival Vilantí

El dissabte 11 de maig, les Cabanyes s’omplirà d’activitat amb la primera edició del festival Vilantí, una proposta que ha tirat endavant l’Ajuntament del municipi.

Tot plegat pretén vincular elements representatius del territori, com el vi o els castells. De fet, 10 cellers participaran en el certamen; nou seran penedesencs i un de la comarca del Bages.

La jornada es desenvoluparà en tot moment al costat de l’antiga església de Sant Valentí i s’iniciarà a les deu del matí amb tres concerts dirigits a un públic familiar. A la 1 de la tarda, es farà un tast i els assistents podran dinar allà mateix en unes food-trucks habilitades.

Arribada la tarda, a les 17h es farà un taller de castells per part dels Castellers de Vilafranca i a les 18h se celebrarà una actuació castellera a càrrec de la mateixa colla verda.

Al vespre, es clourà la jornada amb tres concerts per a tots els públics i un tast entrevinyes.

Maria Carme Olaya, regidora de Promoció Turística de les Cabanyes, afirma que volen aportar el seu gra de sorra a la promoció turística del Penedès.

L’autora del cartell del festival ha estat la cabanyenca Rebeca Menchon, que ha volgut mostrar elements com el vi, l’església o les vinyes en la imatge gràfica d’aquesta primera edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: