Dissabte, 27 d'abril de 2024

El Vilafranca es congela a Badalona

Els de Santi Triguero van ser incapaços d’incomodar el porter rival, en una nova demostració de la manca de gol de l’equip, que es manté fora del descens.

Un altre inici nefast de partit va tornar a castigar durament el Vilafranca, que va tornar de Badalona amb derrota per 2-0. Al minut 3, l’ex del Vilafranca, Abel Cortina, situava l’1-0 al marcador.

A partir d’aqui, pocs arguments ofensius per un Vilafranca que segueix patint molt com a visitant i és incapaç de veure porteria, o com a mínim incomodar el rival. En 90 minuts només un xut a porta.

El Badalona, tampoc massa sobrat de gol, va perdonar en comptades ocasions, salvant així els penedesencs d’una derrota molt més abultada. Però així és el futbol, només compten les que entren, no les que mereixes, i ahir, derrota merescuda pel degà.

L’equip tanca la jornada 14è, un punt i una posició per sobre del descens, que marca el Mollerussa, amb 10.

Aquest diumenge, a les 12h, el Municipal acollirà un duel clau per la permanència entre Vilafranca i Castelldefels, equip que és penúltim.