Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca visita aquest diumenge un Badalona en caiguda lliure, que estrena entrenador

L’últim precedent a Badalona va ser un triomf per 1-3, en la jornada 12 de la temporada passada. Gerard Albadalejo s’estrena com a entrenador dels badalonins.

El FC Vilafranca visita aquest diumenge a les 17:30h el Badalona. S’enfronten dos rivals de la zona, baixa, dos equips que lluiten per un mateix objectiu, però amb dinàmiques una mica diferents. De fet, el Badalona arribarà al partit amb nou entrenador. Dijous, anunciaven la contractació de Gerard Albadalejo, en substitució de Santi Álvarez, que havia dirigit l’equip en les últimes dues campanyes. El canvi s’ha produït després de les últimes tres derrotes que ha arribat de forma consecutiva., la darrera per 3-2 contra l’Escala.

Els penedesencs intentaran que no es compleixi la màxima d’entrenador nou victòria segura, davant un Badalona que és tot un rival directe a la classificació. El Vilafranca, 14è, amb 11 punts, 1 per sobre del descens, també avantatja en un al Badalona, que es troba empatat a 10 punts amb el Mollerussa, primer dels tres del descens.

El Vilafranca arriba al partit després de dos partits sense guanyar, amb la derrota al camp de la Grama i l’empat de la setmana passada contra el San Cristóbal, però des del cos tècnic es despren satisfacció per les sensacions que deixa l’equip malgrat els resultats.

L’equip, però, allarga la seva ratxa funesta de cara al gol, sent el conjunt menys golejador de la categoria, amb només 5 gols en 11 partits.

Com sempre mirem la vista enrere cap als últims precedents al camp del Badalona. El darrer va ser el 4 de desembre del 2022, en la 12a jornada de la lliga passada, amb el triomf per 1-3, un resultat que va arribar enmig de la millor ratxa de resultats de l’any passat. Veurem si enguany Badalona torna a ser una plaça agradable pels penedesencs, que continuen en la seva fugida de les últimes posicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: