Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cap de la Policia Local de Vilafranca Albert Romero es trasllada a Calafell

Romero deixa la Policia Local de Vilafranca satisfet per la transformació de l’organització que s’ha produït en els darrers vuit anys.

El passat 26 d’octubre, en el transcurs de la festa patronal de la Policia Local de Vilafranca que es va celebrar a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, l’inspector en cap Albert Romero va explicar que, després de més de 8 anys a Vilafranca, aquesta setmana deixarà la prefectura de la Policia Local per anar en comissió de serveis de cap de la Policia Local al municipi de Calafell.

A pocs dies del seu comiat, avui Romero ens ha explicat que la relació amb el nou govern és excel·lent igual que ho era amb l’anterior, i que abans de les eleccions va traslladar la possibilitat de marxar cap al Baix Penedès.

Per la seva banda el regidor de Seguretat i Convivència, Ramon Zaballa, explica que li sap greu, perquè es tracta d’un bon professional. Zaballa assenyala que inicialment la comissió de serveis és per un any i que esperen que pugui tornar a Vilafranca. D’aquesta manera el seu relleu es farà de forma interina per part del sost-inspector Joan Vich.

Romero es va incorporar com a cap de la policia a Vilafranca l’any 2015, desprès de 29 anys de policia al Prat del Llobregat. Ara marxa satisfet de la feina feta.

Albert Romero ha volgut agrair a tots els cossos i estaments la col·laboració, i a tots els companys i companyes de la Policia Local el suport i compromís. Assegura que ha estat un privilegi ser el cap de la Policia Local de Vilafranca i encoratja als seus companys a continuar amb dedicació i passió les tasques de cada dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: