Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detenen 3 persones amb ordre de recerca i detenció judicial i eviten l’ocupació d’un habitatge

Detenen 3 persones amb ordre de recerca i detenció judicial i eviten l’ocupació d’un habitatge

Un dels detinguts per la Policia Local li constava una ordre de detenció i presentació a un Jutjat de Sevilla

La Policia Local de Vilafranca ha detingut aquest cap de setmana, entre divendres i diumenge, 3 persones a qui els constaven diferents ordres de recerca i detenció dictades per jutjats.

La primera detenció va tenir lloc divendres a les 12.30h a la plaça de Sant Joan, quan arran d’una baralla, els agents van identificar dos individus, un dels quals li constaven tres requeriments judicials pendents de recerca, detenció i presentació a banda de diversos requeriments d’esbrinament de domicili, citació i ordres d’allunyament, motiu pel qual es va procedir a la detenció.

L’altra detenció de divendres es va produir cap a les 20h quan un veí va alertar que un vehicle estava fent acceleracions a l’aparcament del Pati de la Serra. La Policia Local hi va acudir i va identificar el conductor al qual li constava una ordre de detenció i presentació a un Jutjat de Primera Instància i Instrucció de la província de Sevilla.

Una altra detenció es va produir diumenge a la tarda quan la Policia Local va atendre una persona que es trobava malament al c/ Mare Ràfols. En identificar-lo es va comprovar com el jove, menor d’edat, tenia una ordre de recerca emesa per un jutjat de Sant Feliu de Llobregat, per la qual cosa també va quedar detingut.

D’altra banda, la Policia Local va evitar la nit de dijous a divendres passat l’ocupació d’un habitatge al c/ Sant Bernat. El propietari va requerir els agents perquè tenia sospites que li havien ocupat un pis de la seva propietat. Es comprova que, efectivament, en un dels pisos hi havia uns ocupants i en l’altre s’havia canviat el pany però no hi havia ningú. Gràcies a la mediació de la Policia Local, els ocupants van abandonar l’habitatge l’endemà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: