Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Marrugat publica ‘Narracions llegendàries del Penedès’

El llibre es presentarà el proper dimecres, 18 d’octubre, a les 7 de la tarda a l’Espai Cultural del Forum Berger Balaguer.

El recull ‘Narracions llegendàries del Penedès’ inclou textos que han estat aplegats en un territori que no encaixa ben bé en cap divisió administrativa coneguda, si bé, des del punt de vista cartogràfic, acaba dibuixant el domini del parlar penedesenc que, juntament amb la mar, queda encerclat per tres importants fites frontereres de caràcter religiós, Santes Creus, Sant Magí i Montserrat. Però aquestes narracions i llegendes no parlen només dels temps passats, sinó que algunes d’elles conten històries presents, algunes no del tot desenvolupades, amb el convenciment que a la llarga formaran part del nostre llegendari. La presentació anirà a càrrec d’Eloi Miralles, apotecari i estudiós de la cultura popular i tradicional. El llibre que ha estat editat per Edicions Andana, ha comptat amb el suport i la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana i de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: