Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae celebra 10 anys satisfeta de la feina feta al llarg d’aquesta dècada

La Fundació Pinnae ha programat un total de set actes, al llarg de la darrera setmana d’octubre, que serviran per commemorar la seva primera dècada d’activitat al territori.

La Fundació Especial Pinnae celebra els seus 10 anys d’existència amb una programació d’actes variada que té com a finalitat posar en valor tota una dècada d’esforç, compromís i dedicació en l’assistència a les persones vulnerables o en risc d’exclusió social, la dinamització econòmica i la cooperació per al desenvolupament, la inserció laboral, així com la promoció cultural i la preservació del medi ambient i del patrimoni històric i artístic. Martí Solé, president de la Fundació, explicava que el balanç d’aquesta dècada és prou positiu, ja que dut a terme més d’un miler d’activitats, que han beneficiat més d’1 milió de persones i han representat una inversió propera als 15 milions d’€.

Els actes arrencaran amb una exposició a l’Espai Cultural Fòrum Berger, que es podrà visitar entre el 24 d’octubre i el 19 de novembre. El dia 24 s’encendrà la nova il·luminació a la façana del Fòrum Berger.

Entre el 27 i el 29 d’octubre es duran a terme concerts, xerrades i visites guiades a l’espai Museu Berger Balaguer durant el cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: