Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 44a Mitja Marató Espirall-Vilafranca es fixa l’objectiu de 1800 participants

La organització es fixa l’objectiu de 1800 a la cursa gran, i arribar a un total de 3000 sumant la Mitja Petita, la Jove i la 5K.

El proper diumenge 19 de novembre tindrà lloc la 44a edició de la Mitja Marató Espirall-Vilafranca, edició que enguany vol tornar a ser de rècord. L’any passat, la cursa gran va registrar la major participació de tota la història amb 1600 corredors, i en aquest 2023 la meta és deixar la xifra en els 1800. L’objectiu és poder arribar a un total de 3000 persones sumant els participants en la Petita, la Jove i la 5K.

Aquest dilluns es presentava l’edició 44 de la mitja més antiga de Catalunya.

La cursa vol que cada persona hi trobi l’activitat de running que millor s’adapti als seus interessos i possibilitats: la cursa gran té un cost de 10 euros, i per només cinc més, inclou dorsal per la 10k del mes de gener. Per 4 euros, la Mitja 5K, o la Mitja Jove, que busca promoure les curses atlètiques competitives i populars entre els més joves; i per dos euros, la Mitja Petita: la caminada solidària entre Vilafranca i Les Cabanyes, que enguany destinarà la recaptació a l’associació Autisme amb futur.

I per cinquè any, la Mitja de l’Espirall serà la seu del Campionat de Catalunya Universitari de mitja marató, amb atletes de les 12 universitats catalanes. Aquesta cursa, a més de la Mitja5K, puntuen per la Lliga Universitària de Curses Populars, que engloba curses emblemàtiques com la cursa de Bombers, la Jean Bouin o la Unirun. Els i les universitàries participants en aquestes curses poden obtenir crèdits de lliure elecció, i la inscripció és gratuïta.

En la vessant universitaria també es fa una crida a la participació d’estudiants i personal docent de l’escola d’infermeria de la URV a Vilafranca. L’objectiu és fer créixer la Mitja, i que la del proper 19 de novembre sigui la més gran de la història.

Inscripcions obertes des de dimarts passat a https://mitjaespirall.cat/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: