Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Maria Ribas serà el nou president del CE Noia

L’ex-alcalde de Sant Sadurní agafarà el relleu de Ferran Andreu a partir del 3 de novembre. Ribas i el seu equip han estat els únics en presentar candidatura, per tant, no seran necessàries eleccions.

Un cop finalitzat el període de presentació de candidatures per la presidència del Club Esportiu Noia i l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, l’equip encapçalat per Josep Maria Ribas ha estat l’únic en postular-se. D’aquesta manera, sense cap oposició, Ribas serà el nou president a partir del proper 3 de novembre.

Aquest divendres es proclamarà oficialment la candidatura, s’obrirà període d’al·legacions, i la previsió és que el dia 3 la nova junta prengui el relleu. Casualment, aquell mateix dia, el primer equip estarà disputant la prèvia de Champions a Portugal.

L’ex-alcalde de Sant Sadurní destaca les ganes de treballar de l’equip que l’acompanya, integrat per nou membres: alguns d’ells, pares i mares de jugadors de la base, i amb experiència en diferents àrees, com el màrqueting o la gestió empresarial i administrativa. De fet, cadascun d’ells encapçalarà una àrea específica dins la junta, per intentar diversificar la direcció.

El nou president ha insistit en la voluntat de mantenir la feina que considera positiva per part de la junta actual, però arriba amb 4 nous punts fonamentals pel que fa al nou projecte de club: treballar per mantenir el Noia com un dels grans de l’OKLliga, seguir potenciant la prolífica base de l’entitat, posar en marxa la secció femenina a mitjà-llarg termini, i mirar d’incrementar ingressos amb l’arribada de nous patrocinadors i l’organització de més esdeveniments esportius a l’Ateneu.

Ribas s’estrenarà així en la presidència d’un club esportiu, però la seva vinculació emocional amb el Noia ve de moltes dècades enrere, especialment entre els anys 1987 i 1989, amb la Lliga i la Copa d’Europa aconseguides per l’equip, i que va narrar com a locutor de Ràdio Sant Sadurní.

El dia 6 de novembre se celebrarà l’Assembla de socis del Noia, on els antecessors, encapçalats per Ferran Andreu, i el nou equip directiu, escenificaran la transició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: