Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Família Torres inicia un procés de transició generacional

Miquel Torres Maczassek assumirà la presidència de la companyia. D’altra banda, s’iniciarà el procés de selecció per a la incorporació d’un director general.

El Consell Assessor de Família Torres ha acordat iniciar un procés de transició generacional on es nomenarà president de la companyia a Miquel Torres Maczassek que, amb 22 anys de trajectòria al negoci familiar, és l’actual director general. En preparació del càrrec, Miquel Torres realitzarà, durant un període mínim d’un any, diverses formacions i analitzarà projectes i negocis que puguin aportar «el màxim valor a la funció de govern de l’empresa», segons un comunicat de l’empresa. Durant aquest procés de transició, seguirà formant part del Consell Assessor.

En conseqüència, s’ha acordat iniciar el procés de selecció per a la incorporació d’un director general. Mentre es completa aquest procediment, les funcions de gestió executives continuaran en mans de Miguel A. Torres, actual president executiu, amb el suport de l’actual equip directiu.

Amb aquest futur nomenament, la presidència de Família Torres recaurà en la cinquena generació d’una companyia amb més de 150 anys d’història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: