Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Etern 2018 d’Acústic Celler i Corral Cremat 2012 d’Albet i Noya, millors vins catalans de 2023

El Teatre Casal ha estat, per segon any consecutiu, l’escenari on s’han donat a conèixer els guanyadors dels Premis Vinari 2023.

L’acte ha estat conduït per l’actor i humorista Pep Plaza i ha permès celebrar els millors vins de catorze categories, així com els premis especials que reconeixen trajectòria rofessional, projectes ecològics, de recerca, o l’estètica de les ampolles en funció de l’etiqueta. El premi al millor vi català de l’any se l’ha endut un priorat, l’Etern 2018 d’Acústic Celler i el premi al millor escumòs, lliurat per l’alcalde de Vilafranca, ha estat de Clàssic Penedès per El Corral Cremat 2012 d’Albet i Noya.
La Denominació d’Origen Cava, amb cinc grans ors ha encapçalat el rànquing de màxims reconeixements per DO. La segueixen Priorat, amb tres grans ors, Montsant i Empordà amb dos cadascuna, i amb un sol gran or Terra Alta i Penedès. El moment més emotiu de l’acte ha estat el lliurament del Premi a la Trajectòria Professional en el món del vi que ha estat per a Josep Maria Puiggròs, fundador de la Institució Catalana d’Estudis Agraris. El primer penedesenc en pujar a l’escenari ha estat Miquel Torres per recollir el premi a la Millor Iniciativa de Recuperació de vinya per Família Torres i el Celler Carol Vallès s’ha endut el premi a les millors Xarxes Socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: