Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els primers premis Vinari d’Enoturisme es lliuraran aquest dijous a Vilafranca

A aquesta primera edició dels premis Vinari d’Enoturisme s’hi han presentat 59 candidatures d’arreu de Catalunya.

S’ha presentat a la seu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya la primera edició d’aquests premis, que fins ara es lliuraven en el marc de la gran festa dels vins catalans a l’octubre, i que ara tindran una gala pròpia aquest proper 9 de juny.

La proposta tira endavant amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, i en la presentació el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort, i la regidora d’Educació Xell Montserrat, acompanyaven el director del premis Vinari, Ramon Roset. Ell va ser l’encarregat d’explicar d’una banda que ja s’havien iniciat els tastos professionals de cara a escollir els millors vins catalans, i de l’altra que coincidint amb el desè aniversari s’havia decidit donar més presència als premis enoturístics fent-ne una gala expresa. I ampliant la convocatòria a tots els agents de l’enoturisme.

A aquesta primera edició dels premis Vinari d’Enoturisme s’hi han presentat 59 candidatures d’arreu de Catalunya.

D’altra banda, aquest estiu no hi haurà gala de premis dels vins joves, que rebran els seus guardons en la gran gala dels vins catalans que es farà a l’octubre. Però Vinari donarà a conèixer els guanyadors d’aquesta categoria abans de Sant Joan, per gaudir-los durant els mesos de calor, coincidint doncs amb el seu moment òptim de consum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: