Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC es reuneix amb entitats per marcar les seves propostes per al pressupost

Pere Sàbat ha remarcat que el seu compromís és Vilafranca i basen la seva proposta de pressupost en cinc àmbits: la Vilafranca verda, la d’oportunitats, la que cuida, la sobirana i la capital

ERC de Vilafranca creu que els pressupostos del 2024 seran els més importants del mandat perquè marcaran les línies estratègiques de Vilafranca pels propers anys i, per aquest motiu, per compartir les seves propostes, el partit està duent a terme diferents trobades.

Pere Sàbat ha remarcat que el seu compromís és Vilafranca i basen la seva proposta de pressupost en cinc àmbits: Vilafranca verda, amb la xarxa de carrils bici; Vilafranca d’oportunitats, amb l’aposta pel comerç; Vilafranca que cuida, doblant el pressupost d’habitatge i el Centre d’Urgències d’Atenció Primària; Vilafranca sobirana amb els pressupostos participatius i amb el pacte social per la llengua; i Vilafranca capital amb la rehabilitació de l’antic hospital i la nova biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: