Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 10 anys de Pinnae posen en valor la tasca que duen a terme les entitats del tercer sector

Aquest cap de setmana s’han dut a terme els actes centrals de la celebració d’aquest aniversari de la Fundació Pinnae, que han consistit en recepcions institucionals, xerrades i concerts per exemple.

Divendres a la tarda, amb la presència del Conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, l’alcalde de Vilafranca Francisco Romero i representants d’entitats del Penedès es va fer l’acte més institucional al fòrum Berger Balaguer.

L’acte va servir per posar en valor la tasca que entitats del tercer sector, com la Fundació Pinnae, duen a terme en col·laboració i suport de les administracions, tant del territori com del Govern català per donar suport i impuls a projectes relacionats amb l’assistència a les persones
vulnerables o en risc d’exclusió social, la dinamització econòmica i la cooperació per al desenvolupament, entre d’altres objectius.

El conseller Campuzano posava la Fundació com a exemple de la tasca que duen a terme a Catalunya aquestes entitats del tercer sector.

Per l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, l’activitat que di a terme la Fundació és important, i recordava també que va permetre donar continuïtat a la feina que feia l’obra social de la desapareguda Caixa Penedès.

Les activitats per recordar aquesta dècada de feina han estat diversos, com per exemple una xerrada que es feia al mateix Fòrum Berger Balaguer. Centrada sobre agricultura regenerativa i tot el que te a veure amb el canvi climàtic, va anar a càrrec del meteoròleg Francesc Mauri i Mireia Torres com a directora d’innovació de Família Torres. Mireia Torres posava l’accent en aprofitar les diferents eines i possibilitats que té la pagesia per lluitar contra la pujada de les temperatures i el descens de les pluges.

També va haver-hi temps per a la música i la celebració en família, amb el concert que va oferir Dàmaris Gelabert al parc del Tívoli diumenge al migdia. Una actuació que va engrescar grans i petits amb peces molt conegudes del seu repertori.

Però també es va poder gaudir el divendres al vespre d’un concert a la Basílica de Santa Maria amb l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. En aquest cas, un concert que tenia finalitat solidària per ajudar a la rehabilitació de l’edifici de Cant Trabal, la seu del Grup d’Esplai Parroquial de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: