Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca comença el camí cap a l’ascens contra el Dominicos

El Vilafranca debuta a la lliga contra el Dominicos de La Corunya, aquest dissabte, a les 20h, a la Poliesportiva. El partit es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Per fi, ja s’ha acabat l’espera. Després de gairebé mes i mig de pretemporada, que s’ha tancat amb el títol de Lliga Catalana Plata, el Patí Vilafranca disputa el primer partit de lliga, aquest dissabte a les 20h. Serà a la Poliesportiva, contra el Dominicos, un dels tres equips gallecs que es trobarà aquesta temporada.

L’equip de Toni Aranda arriba al partit amb bones sensacions, després de 9 partits de pretemporada que s’han tancat amb nota. A aquestes alçades només hi ha un però: els finals de partit se li estan fent una mica bola a l’equip, especialment pels marcadors ajustats amb els quals s’arriba als últims minuts. Per contrapartida, l’equip sembla tenir ja un master en saber patir i aguantar el resultat.

Tot i les bones sensacions, l’entrenador adverteix de la dificultat de cada partit, i el Dominicos no serà menys.

La creença popular és que al Vilafranca li ha tocat al grup fàcil de l’OKLliga Plata, però ningú regalarà res aquesta temporada. El nivell de la categoria és altíssim, i el premi de l’ascens a final de temporada serà només apte per uns escollits.

Dissabte l’equip arriba amb tots els seus efectius disponibles, de cara al debut a una lliga que es presenta molt il·lusionant pels vilafranquins. La premissa, però, continua sent el ‘partit a partit’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: