Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí posa rumb a la final 4

L’equip superava el SHUM per 3-2 en la última jornada de la fase de grups de Lliga Catalana. Aquest cap de setmana, final-4 a St. Jordi Desvalls. Les semis: Vilafranca – Palafrugell, i Vic – Taradell.

El Patí Vilafranca jugarà la final a 4 de la Lliga Catalana aquest cap de setmana, els dies 7 i 8 d’octubre, després de finalitzar en primer lloc del seu grup. Els de Toni Aranda completaven el ple de victòries després de superar el SHUM de Maçanet, aquest divendres al vespre per 3-2.

Triomf treballat dels altpenedesencs, que van haver de sobreposar-se dues vegades als gols visitants. El partit, de fet, marxava amb marcador en contra al descans. Els de Maçanet obrien la llauna als cinc minuts amb gol de Josep Hernández, qui a la postre signaria un doblet.

Al segon temps va arribar l’intercanvi de cops. Primer amb l’empat, obra de Sergi Torné, que va signar el seu millor partit en aquestes primeres setmanes amb l’equip.

Josep Hernández tornava a avançar els visitants, però el Vilafranca va mostrar de quina pasta està fet aquest curs, i va aconseguir la remuntada i el bitllet per la final a 4 de Sant Jordi Desvalls.

Joan Vázquez feia l’empat a 2, resultat que es va mantenir fins els últims 3 minuts, quan Sergi Torné anotava el seu segon gol, i tercer del Patí.

Aquest dissabte, dia 7, a les 20:00h semifinal contra el Palafrugell, per intentar classificar-se per la final de diumenge a les 12:30h. A l’altra semifinal, també dissabte a les 17:30h Vic – Taradell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: