Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Patí, campió de la Lliga Catalana Plata després de superar el Vic amb hattrick de Marc Gual

3 gols de Marc Gual van ser clau per la victòria del Patí en la final contra el Vic. L’equip segueix confirmant les bones sensacions abans de debutar a la lliga el 21 d’octubre.

Sembla que els somriures han tornat al Vilafranca, després d’un any molt complicat. Aquest cap de setmana el Patí es proclamava campió de la Lliga Catalana Plata després de superar el Vic per 2-3. A la final, va destacar el nom propi de Marc Gual, autor d’un hattrick fonamental per aixecar un partit que començava de la pitjor manera pels penedesencs.

Després d’errar una directa i un penal, el Vic s’avançava al minut 8 amb gol de Roger Font. Una renda que Oriol Ramírez va ampliar a dos gols només dos minuts després.

Va ser aquí quan va apareixer Marc Gual, combinant amb Roger Monserrat, per situar el 2-1 abans del descans.

Amb un Xus Fernández, com sempre, estel·lar, el Vilafranca va seguir amb la remuntada. Monserrat i Gual es tornaven a posar d’acord per situar el 2-2 a l’electrònic. La mateixa societat va donar fruit al tercer gol vilafranquí. Un gol que suposava la victòria i el títol de Lliga Catalana Plata pels de Toni Aranda.

Per a Marc Gual és la primera Lliga Catalana Plata, un títol que omple d’optimisme de cara a l’inici de lliga.

La temporada d’OKLliga Plata arrencarà el dissabte 21 d’octubre, a les 20h, contra el Dominicos a la Poliesportiva.

Abans, aquest cap de setmana, el Patí jugarà un últim amistós contra l’Alpicat.