Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Noia arrenca la lliga amb triomf a Caldes (2-4)

L’equip sadurninenc va sumar els tres punts en un partit convincent a la Torre Roja de Caldes. Aquest dissabte, els de Pere Varias s’estrenen a casa contra el Lleida.

El Noia ha estrenat la temporada d’una forma immillorable, amb triomf a la sempre complicada pista del Caldes per 2-4. I no va ser fàcil, els locals van vendre la seva pell molt cara, però els sadurninencs van trobar l’encert i el joc per sumar de 3 en el debut a la lliga.

Un Martí Gabarró magistral des de la directa, obria el marcador i avançava els sadurninencs al minut 11. Menys de 20 segons després apareixia Xavi Costa amb una potent canonada per fer el 0-2.

Just abans del descans es va complir la llei de l’ex. Adrià Ballart retallava diferències pels locals, que marxaven a només un gol a la mitja part.

A 17 pel final Xavi Costa anotava el seu segon gol del dia per situar l’1-3. Marge de dos gols que només va durar 4 minutets. A 13:30 pel final, Biel Pujadas tornava a marcar pel Caldes, fent el 2-3.

Blai Roca es va mantenir ferm davant Marcos Blanqué per conservar l’avantatge d’un gol, abans que Martí Gabarró, a 6 pel final, tornès a disposar d’una nova directa per fer el 2-4 definitiu i segellar el triomf cavista en el primer partit de l’OKLliga 23/24.

Al final del partit, Xavi Costa diposava d’un penal, però no aconseguia batre el porter.

Dissabte, a les 19:30h, primer partit del curs a l’Ateneu, en la segona jornada contra el Lleida.