Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most porta el millor cinema al Penedès en la seva 12a edició, del 2 al 12 de novembre

El Most, organitzat per Vinseum i Cineclub Vilafranca, planteja una amplíssima programació per a tots els públics, té Itàlia com a país convidat i torna a esquitxar el Penedès amb les seves propostes.

El Festival Internacional de Cinema del Vi se celebra al Penedès del 2 al 12 de novembre en una dotzena edició de rècord, amb més d’una cinquantena d’activitats i la projecció de prop d’un centenar de pel·lícules, entre documentals, curtmetratges i llargmetratges.

El festival torna a reunir sota el paraigua de la secció Collita treballs audiovisuals que posen el focus sobre el món de la vinya i el vi; a la secció Brot s’hi podran veure els millors curtmetatges de l’estat; i a la secció Gran Reserva, estrenes internacionals.

El Most reuneix, doncs, els mons del vi i el cinema en una proposta del tot consolidada i que de forma natural aborda conceptes com la sostenibilitat en un context d’emergència climàtica, la defensa de la proximitat o la passió per la feina vinculada a la terra i el vi.

El Most obrirà les seves portes el proper dijous 2 de novembre al Kubrick Cinema de Vilafranca. Com a pel·lícula inaugural, s’hi projectarà per primera vegada a Catalunya ‘El mestre que va prometre el mar’, de Patricia Font, que assistirà al Most per presentar el film. La secció Collita s’inaugurarà el divendres 3 de novembre amb la projecció de ‘La contra etiqueta, el que es veu i el que es beu’, de Clara Isamat. L’acte inclourà el lliurament dels Premis Honorífics Most In memoriam a Xavier Gramona, vicepresident de l’històric celler Gramona i impulsor de Corpinnat, i Carlos Esteva, fundador del celler Can Ràfols dels Caus d’Avinyonet del Penedès i gran defensor dels vins del Garraf.

En el marc de la tercera sessió de curtmetratges de la secció Brot, dimecres 8 de novembre, el festival lliurarà un Premi Most Honorífic a l’actriu Nora Navas, en reconeixement a la seva carrera professional.

La gala de cloenda del festival, diumenge 12 de novembre, inclourà el lliurament dels Premis Most als millors treballs de les seccions Collita i Brot, i la pel·lícula ‘Blind Ambition’.
Tota la programació i la venda d’entrades es pot consultar a través del web mostfestival.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: