Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Romeria de Vilafranca a Montserrat

El viacrucis, les activitats infantils i l’actuació dels Falcons i Castellers de Vilafranca, entre les activitats destacades

Vilafranca ha dut a terme aquest cap de setmana la tradicional Romeria a Montserrat que organitzen les parròquies i que arriben a la seva 97ena edició. Entre moltes altres activitats dissabte es va dur a terme el viacrucis amb els portants del Sant Crist i diverses activitats lúdiques per a infants i joves que va acabar amb una xocolatada.

A banda de l’actuació castellera, diumenge al matí també van actuar davant la basílica els Falcons de Vilafranca i els de Piera. Els vilafranquins van alçar, entre d’altres, l’escala de 9, vuit pilars de 3, la pira 5/5 i dues torretes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: