Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3 dies de dol a Torrelles pel feminicidi d’una veïna a mans de la seva parella

L’Ajuntament de Torrelles de Foix va celebrar ahir a les set de la tarda un Ple extraordinari per decretar tres dies de dol oficial al municipi.

A continuació va convocar a la ciutadania davant l’Ajuntament per guardar un minut de silenci. Es va fer la lectura d’un comunicat en el que l’Ajuntament va lamentar profundament aquest feminicidi d’una veïna del municipi, traslladava el seu condol a familiars i amics de la víctima, i expressava tot el seu afecte i suport en aquests moments tan dolorosos. Des de la institució municipal condemnem qualsevol tipus de violència masclista i continuaran treballant per acabar amb aquesta xacra.
L’acte va comptar amb l’assistència de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tania Verge, i la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich, que van acompanyar als membres del consistori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: