Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles aprova un projecte per asfaltar camins subvencionat al 100% per la Diputació

L’Ajuntament de Torrelles ha aprovat un projecte per asfaltar camins per valor de 156 .000 €

L’obra permetrà el condicionament i asfaltat de tres trams dels Camins de Collbeig, el de Cal Minguet i i el de Bessons, que suposarà una actuació sobre una superfície de més de 3.000 m2 , així com la construcció de canals de desguassos de formigó als marges d’aquestes vies.

Els objectius que persegueix aquesta intervenció són millorar la mobilitat i la seguretat per aquestes vies, evitar l’erosió del terreny que els envolta, contribuir a la preservació de l’entorn natural i garantir el drenatge de l’aigua, evitant així el desgast dels camins.
Es preveu que la durada de les obres es prolongui durant un termini d’uns tres mesos i durant la seva execució es poden produir algunes afectacions en la circulació de vehicles.

Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix, valora molt positivament aquesta actuació que permet continuar millorant la connectivitat interna, la cohesió entre les diverses zones del municipi i reforçar la seguretat de la xarxa de camins, gràcies a una nova aportació de la Diputació de Barcelona que dona la palanca necessària per poder afrontar aquest tipus d’obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: