Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3.500 persones passen pel Pavelló Firal en el marc de les jornades Vilajuga

Les jornades Vilajuga es consoliden i recuperen el seu format al Pavelló Firal tot ampliant activitats.

Amb vint-i-dues hores de joc per a petits i grans, des de la Casa dels Estranys, associació que organitza les jornades, explicaven que enguany les Vilajuga es conformaven de quatre espais; l’Espai Explora, l’Espai Juga, l’Espai Imagina i l’Espai Mou-te, a més d’un punt d’informació. Tanmateix, destacaven que el públic era molt divers.

Des de l’organització de les Vilajuga destacaven l’espai més exitós.

Després que l’any passat es fessin actes en petit format a l’espai Jove la Nau enguany les jornades VilaJuga han arribat a la seva 7a edició, recuperant el format clàssic. Per la seva part, el regidor Miquel Medialdea destacava que es recuperés el format.

Així doncs, entre activitats guiades, torneigs, jocs de rol, demostracions i tallers, enguany les jornades s’han consolidat amb molt bona assistència. Des de La Casa dels estranys ja tenen la mirada posada en l’edició de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: