Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vendrell i Vilafranca es veuen les cares en el primer derbi de l’any

Els dos equips protagonitzen aquest dijous (20:30h) el primer dels 4 derbis que es podrien produir aquesta temporada. Tots dos competeixen al grup nord de l’OKLliga Plata.

El Patí Vilafranca ha arrencat la pretemporada amb il·lusions renovades i amb la vista posada en l’inici de lliga previst pel 21 d’octubre a la Poliesportiva contra el Dominicos. Abans del debut lliguer, però, els penedesencs tenen per davant tot un mes sencer, en el qual la Lliga Catalana és el primer objectiu en el camí.

En la primera jornada, disputada dissabte, els de Toni Aranda sumaven un nou triomf, en aquest cas per 4-1 davant el Sant Feliu, que serà rival dels penedesencs al mateix grup de l’OKLliga Plata. Les sensacions de l’equip en aquestes dues primeres setmanes de pretemporada són positives però toca seguir treballant.

L’equip va a per totes en aquesta Lliga Catalana Plata, i avui l’equip visita el Vendrell (20:30h). Els del Baix Penedès estan protagonitzant un inici complicat de la pretemporada. La setmana passada perdien per 6-3 a la pista d’un SHUM que enguany presenta candidatura a l’ascens (amb Jordi Adroher a les seves files).

Les peces noves han encaixat a la perfecció en aquests primers partits. Toni Aranda però, deixa clar que Marc Gual serà un factor diferencial i cal seguir afinant automatismes per trobar-lo en situacions favorables.

L’equip es fixa la Lliga Catalana Plata com el primer objectiu del curs. Una primera prova de foc per demostrar el potencial i mirar d’esbrinar on estarà el sostre d’aquesta plantilla al llarg dels mesos de competició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: