Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae ha lliurat prop de 14.000€ a la Fundació Joan Petit gràcies al festival Musicveu

La Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer va rebre dimarts prop de 14.000€ recollits del Festival Musicveu, i també poc més de 3.000€ de la Fundació Atlètic Vilafranca.

Aquest dimarts es va fer l’acte de lliurament del xec amb els 13.919 euros i 52 cèntims que s’han obtingut a través de les activitats del concerts solidaris del cicle Musicveu.

En un acte a l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer, el president de la Fundació Pinnae, Martí Solé, ha lliurat al president de la Fundació Amics Joan Petit nens amb càncer, Joan Torner, aquest xec destacant que és la més elevada recollida mai per el festival.

Des de la Fundació Amics Joan Petit, es posava en relleu també que la relació amb Vilafranca i el Penedès sempre ha estat molt bona, i remarcava que són uns diners que serviran per continuar avançant en la investigació del càncer infantil.

El mateix dimarts al migdia al camp de futbol municipal, la Fundació Atlètic Vilafranca feia també donació de dos xecs a la Fundació Amics Joan Petit. Raimon Escofet, com a president de la Fundació Atlètic Vilafranca va fer donació d’un xec per valor de 2.200 euros dels beneficis del torneig solidari Vilafranca CUP. D’altra banda també se’n va lliurar un altre de 816 € recollits per l’equip juvenil B femení recollit dels incentius assolits durant la competició 2022/2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: